Foto: Mikkel Østergaard

Åbning af Alle Børn Cykler og Trafiklegedag i Fælledparken

Lørdag den 30. august fra kl. 13-16 fejrer vi, at Alle Børn Cykler starter den 1. september – samtidig afholder Cyklistforbundets Københavnerafdeling deres traditionsrige Trafiklegedag, hvor børn fra 5-12 år kan prøve kræfter med Fælledparkens trafiklegeplads.

Af Kristina Kromand
20. august 2014

Tag hele familien med, når vi markerer åbningen af børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler med masser af børneunderholdning, mobilt cykelværksted og gode cykelfif.

Lær at lappe en cykel og få fikset din cykel

Kom forbi vores mobile cykelværksted og få pumpet dækkene, smurt kæden eller strammet en skrue – ganske gratis. Vores mekaniker står klar til at reparere småskavankerne på din og din families cykler og give gode råd om, hvordan I bedst vedligeholder dem.

I kan også lære, hvordan I lapper en cykel. Vi har stillet baljer op med vand, så I selv kan prøve at lappe et dæk under kyndig vejledning.

Derudover kan du få dig en snak med Cyklistforbundets medarbejdere og frivillige og blive klogere på, hvad vi arbejder med.

Bliv cykelbud i ”minibyen”

For 18. gang afholder Cyklistforbundets Københavnerafdeling deres årlige trafiklegedag for børn i aldersgruppen 5-12 år på Fælledparkens trafiklegeplads, som er en miniatureudgave af det virkelige gadebillede.

På Trafiklegedagen er børnene cykelbude, der bringer varer ud til bageren, leverer pakker til posthuset og løser praktiske opgaver, så børnene bliver bedre rustet til at cykle ud i trafikken. En runde tager cirka en time, og når børnene har løst alle opgaver, får de et flot diplom med hjem.

For at kunne deltage i Trafiklegedagen, skal I medbringe cykel og hjelm.

Forældre er velkomne til at nyde deres medbragte mad og drikke, mens trafikbyens koncentrerede bude løser opgaverne.

Hvor og hvornår?

Den 30. august 2014 kl. 13-16 på Trafiklegepladsen i Fælledparken, Gunnar Nu Hansens Plads 10, 2100 København Ø

Arrangementet arrangeres i samarbejde med Cyklistforbundets Københavnerafdeling, Cyklistforbundet og Østerbro Lokaludvalg.

Alle dagens arrangementer er gratis.

Emneord: Kampagner, Børn