Cyklister er uforudsigelige. Læs om vores nye, store adfærdsundersøgelse i forårsnummeret af CYKLISTER.

CYKLISTERs forårsnummer på vej

Uforudsigelige cyklister, forårsrengøring, dyre færgebilletter, øhop ved Polarcirklen - og partiledernes holdninger til cyklisme. Det og meget mere kan du læse om, når CYKLISTERs store forårsnummer lander i postkasserne 1. april.

Af Rikke Ravn Faber
24. marts 2015

Cyklister bryder ofte reglerne i trafikken - og det er et stort problem.

Sådan siger både bilister, fodgængere og cyklisterne selv i en ny stor undersøgelse fra Cyklistforbundet. Så i forårsnummeret af CYKLISTER indtager vi nogle af landets travleste cykelstier for at se problemerne i øjnene.

Læs også om Cyklistforbundets forslag om et nyt befordringsfradrag til cyklister - og om, hvad partilederne mener om det og andre væsentlige cykelspørgsmål.

Og så er det jo forår, og vi giver dig en række artikler til sæsonstarten:

• Rejse: Øhop i det høje nord - Nordnorge for naturelskere
  • Guide: Vask vinteren af og forny din cykel
  • Anmeldelse: Regnslag til bygevejr
  • Vi undersøger: Hvorfor er det så dyrt at få cykler med færgen?
  • Medlemstilbud: Nye cykler og forårsgrej fra Cyklistbutikken 1905

Forårsnummeret af CYKLISTER udkommer 1. april.