Et nyt katalog fyldt med cykelideer

Verdens førende cykelnation har fået en cykelbibel.

07. december 2011

Den er ganske vist ikke hugget ud i sten som Moseloven. Tværtimod – den findes både digitalt og på lækkert papir. Ikke desto mindre er det nye IDEKATALOG FOR CYKELTRAFIK den definitive guide til CykelDanmark!

Uanset om du leder efter inspiration og information om cykelparkering, cykelturisme, cykelplannere, cykelkampagner eller cykelsundhed – findes det, så findes det her!

Idekataloget er en manual, hvor landets førende eksperter har samlet deres viden. Samtidig er det et inspirationskatalog, der peger fremad:

”Når det gælder cyklisme findes og opstår de unikke danske erfaringer og ideer i høj grad decentralt rundt omkring i landets 98 kommuner,” fortæller Cyklistforbundets direktør Jens Loft Rasmussen.

"Cyklistforbundet er den institution, der har det bedste overblik, og vi vil derfor gerne være med til at samle al den viden, der findes. Via idekataloget stilles den samlede danske ekspertise nu til rådighed for alle,” fortsætter Jens Loft Rasmussen.

Alle kommuner vil modtage idekataloget, der også kan rekvireres direkte via Cyklistforbundet.

Den danske cykelambassade – Cycling Embassy of Denmark – står som udgiver af idékataloget, der er støttet af den statslige cykelpulje.

Udover Cyklistforbundet har bl.a. rådgivningsvirksomheden COWI, virksomheden Veksø A/S (der leverer moderne design og tekniske løsninger på bl.a. cykelområdet), Aros Kommunikation A/S og en række danske kommuner deltaget som partnere i projektet.

Kig i kataloget