Kom af med din vejvrede!

På Cyklistforbundets Facebook-side kan alle nu komme med forslag til bedre trafikkultur.

02. november 2011
Vred mand - 200px

Hvordan kan vi få bedre adfærd på og omkring cykelstierne? Er det nok med kampagner, eller skal der cyklende politipatruljer til?

Det spørgsmål har Cyklistforbundet netop slynget ud i den digitale luft på Facebook.

Forslagene fra Facebook har Jens Loft Rasmussen, Cyklistforbundets direktør, med sig i tasken, når han på fredag mødes til en direkte radio-debat med formanden for FDM.

Cyklistforbundet på Facebook Svar på spørgsmålet og deltag i debatten på Facebook

Er du en pingvin i trafikken?

Anledningen er, at P4 København i denne uge har morgen-tema om vrede i trafikken, hvor også Cyklistforbundets forskningskonsulent, Anette Jerup Jørgensen, deltager.

Her vil hun dagligt fortælle om, hvordan vores køn og bopæl spiller ind på vores reaktioner i trafikken. Der er nemlig store forskelle.

Torsdag morgen kan alle trafikanter, bløde som hårde, få svar på hvilket dyr, de er i trafikken; om de er pingviner, æsler, gnuer eller geparder.

Topmøde

Og fredag morgen mødes direktøren for Cyklistforbundet og formanden for FDM til en duel om politiske løsninger.

Hvis du har lyst til at høre meget mere om trafikkulturen i Danmark, så stil ind på P4 København.

Deltag i debatten om bedre trafikkultur på Cyklistforbundets Facebook-side

Emneord: Opførsel, Debat