Vaelgermøde Cyklistforbundet

Vælgermøde: Grøn transport - hvordan?

Hvad siger spidskandidaterne til Folketinget om grøn omstilling på transportområdet? Hvem sætter efter valget kurs mod en bæredygtig mobilitet? Cyklistforbundet inviterer sammen med Den Grønne Studenterbevægelse og Dansk Arkitekturcenter til vælgermøde i København.

07. maj 2019

Vi sidder og ligger os ihjel, mens biltrafikken og trængslen på vores veje bare stiger og stiger. Vi køber flere og flere biler, mens klimaet og miljøet bare gisper mere og mere efter vejret.

Cyklistforbundet inviterer sammen med Den Grønne Studenterbevægelse og Dansk Arkitekturcenter til vælgermøde: Hvad siger spidskandidaterne til Folketinget om de grønne muligheder på klima- og transportområdet? Hvem sætter kurs mod en bæredygtig mobilitet efter folketingsvalget – og hvordan?

I debatten deltager Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Peter Skaarup (DF), Kasper Nordborg Kiær (SF), Jan E. Jørgensen (V), Anders Johansson (K), Mette Anneli Rasmussen (RV) og Rune Lund (EL).

Tid og sted

14. maj kl. 17.45-18.45 hos BLOX/Dansk Arkitekturcenter, Bryghuspladsen 10, 1473 København

Reserver din plads