Vi cykler for sundheden på Folkemødet

Lørdag d. 13. juni cykler Cyklistforbundet en tur på Folkemødet for at sætte sundhed på dagsordenen. Med på turen er Bornholms borgmester Winni Grosbøll og repræsentanter fra tre store sundhedsorganisationer, som alle er partnere i kampagnen Ta’ Cyklen Danmark.

Af Laura Schou
12. juni 2015

Cyklistforbundet sætter fokus på sundheden på Folkemødet 2015. Det sker ved en cykeltur lørdag d. 13. juni, hvor Bornholms borgmester Winni Grosbøll og repræsentanter fra Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse, som alle er partnere i kampagnen Ta´ Cyklen Danmark.

Formålet med cykelturen er at understrege, at cyklen er et af de enkleste midler til at fremme folkesundheden. Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam leder an på turen, der har Hammerhavnskiosken som destination.

Tid: Lørdag d. 13. juni fra 11.30-12.30
Mødested: Danchells Anlæg, Strandvejen i Allinge.
Destination: Hammerhavnskiosken, Sænevej 7 – ca. tre kilometer fra Allinge. Undervejs på turen bliver der serveret sandwiches, kaffe, og vand.