Gå ikke glíp af særvisningen af den prisvindende debatfilm Bikes vs Cars. Foto: Janice D´Avila/WP Film

Åben temadag om cykelkulturens ildsjæle

Danmark har en stærk cykelkultur. Cyklistforbundet var med til at skabe den, og sammen med andre engagerede kræfter arbejder vi for at bevare og styrke den. Kom med til temadag om cyklisme og engagement.

21. august 2015

Program søndag den 1. november*

9.00 Velkomst og kaffe

9.30 Cykelleg / Cykelby
Prøv selv kræfter med Cyklistforbundets koncept Cykelleg ved Erik Nielsen fra Idrætsbørnehaven Hylet (husk cykel)
– eller hør om fremtidsperspektiverne for København som cykelby ved Marie Kåstrup, Københavns Kommune

10.45 Pause

11.00 Paneldebat
Markante danske iværksættere og ledere i åben debat om cyklisme, engagement og frivillighed
Paneldeltagere: Ole Kassow (Cykling uden alder), Mikkel Iversen (Mellemfolkeligt Samvirke), Jan Ejlsted (Friluftsrådet), Lars Strömgren (Cykelfrämjandet, det svenske cyklistforbund) og Jette Gotsche (Cyklistforbundet). Moderator: Robert Kirstejn Schmidt.

12.30 Frokost
Vi byder på sandwiches

13.00 Cykeltur
Rickshawpiloterne fra Cykling uden alder giver byens ældre vind i håret – kom med på en rørende cykeltur for flere generationer

14.45 Pause

15.00 Særvisning af Bikes vs Cars
Se Fredrik Gerttens prisbelønnede debatfilm om cyklismens globale kamp mod en magtfuld bilindustri
BIKES vs CARS TRAILER

*NB: Foreløbigt program. Forbehold for ændringer. Begrænset antal deltagere.
Åbent for alle, man behøver ikke være medlem. Tilmelding er nødvendig.

Tid: Søndag den 1. november, kl. 09:00-16:30

Sted: Ingeniørernes Hus, København