Cykelpyntning på Kulturnatten

Der var dyb koncentration i cykelpynteværkstedet. Foto:Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Cykler, pimp og pailletter på Kulturnatten

Fantasien og kreativiteten fik frit spil i Cyklistforbundets sekretariat, da der på Kulturnatten i København blev pyntet cykelnummerplader til den store guldmedalje.

Af Mai-Britt Aagaard Kristensen
18. oktober 2012

Aftenen var arrangeret af Cyklistforbundet i samarbejde med Københavns Kommunes ’Program Sikre Skoleveje’.  I cykelpynteværkstedet blev både børn og voksne grebet af at pynte nummerplader og lave perleplader. Grundet den mørke efterårstid var det selvfølgelig lys og reflekser, der dannede grundlag for pyntningen - farvestrålende og selvlysende perler, glitrende klistermærker, funklende pailletter og meget mere.

I kontoret ved siden af kunne man i løbet af aftenen høre oplæg om børn og cykling i København samt om Københavns cykelhistorie - og lune sig på en kop varm kakao.

Vi siger tak for en hyggelig aften!

Skriv på afdelingens side

Vi elsker jeres kommentarer!

Og vi bestræber os på at deltage i debatten og svare på jeres spørgsmål. Men vi får rigtigt mange henvendelser og kan derfor - desværre - ikke svare på alt.