Foto: Søren Hytting

Cyklistforbundet guider til kommunalvalget

Se resultaterne af Cyklistforbundets spørgeskemaundersøgelse i en række udvalgte kommuner

30. oktober 2017

I samarbejde med lokale afdelinger har vi i Cyklistforbundet undersøgt, hvad kommunalpolitikerne vil med cykelpolitikken. Derfor kan du nu tjekke, hvad netop dine politikere har svaret på spørgsmål omhandlende cykling og cykelforhold.

Vi har sendt undersøgelsen ud til landets otte største partier, hvor svarprocenten har ligget på over 30 pct. Nedenfor har vi samlet en oversigt over alle rapporter fra kommuner med lokale afdelinger.

Først i rapporterne ses respondenternes samlede svar, herefter følger resultaterne fordelt på partier, og sidst i rapporten ses kandidaternes besvarelser enkeltvis inklusiv fritekst.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder