Hjælp Cyklistforbundet med at teste produkter

Bruger du din cykel til at transportere mere end dig selv? Cyklistforbundet brugertester netop nu en stor bunke nye trailere, tasker og kurve i forbindelse med EU-projektet 'Cyclelogistics'. Du kan hjælpe os.

Af Cyklistforbundet
16. april 2012

Vær med til at teste

Du skal ikke lave nævneværdigt om på din hverdag for at være med som tester. Du skal blot lade den ting, du tester indgå i din hverdag og se, hvordan det fungerer. Det kan fx være, når du handler ind, arbejder som cykelbud, kører på lossepladsen, e.l.

Du kan prøve nye og varierede muligheder for at transportere mere på din cykel.

Testen retter sig ikke mod transport af børn, men er en undersøgelse af mulighederne for varieret transport på cykel, for dig som bruger cyklen til andet og mere.

Værd at vide

• Du skal teste et produkt i ca. 5 dage.
  • Efter hver test får du et spørgeskema, som skal udfyldes (det tager ikke lang tid).
  • Du får desværre ikke noget for det, ud over fornøjelsen ved gratis at låne noget lækkert cykelgear (og gøre cyklistforbundet en tjeneste).
  • Tingene du skal teste, kan efter aftale hentes i Cyklistforbundets sekretariat på Rømersgade 5-7, København K.

Om projektet

Cyclelogistics går ud på at udskifte biler med cykler til godstransport i 12 europæiske storbyer. Projektet retter sig både mod private og mindre virksomheder.

Cyklistforbundets opgave i den sammenhæng er at lave en stor test af trailere, tasker og kurve. Hver ting skal testes i ca. 5 dage af ca. 5 personer.

Dét kan du gøre

• Meld dig som tester:

Kontakt Pernille på pernilledl@gmail.com

Mere cykeludstyr

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af Sidsel Nonnemann 16. april 2012
    Det lyder som et københavner-projekt. Os fra provinsen kommer ikke forbi Rømersgade... Er det ikke relevant at teste i provinsen? - vi har måske andre forhold at kæmpe med/mod.
  • Af Lise-Lotte 16. april 2012
    Havde været rart m direkte link til de produkter I vil have testet så man kan vurdere om det kunne være relevant.
  • Af Maj-Brit Mølgaard 17. april 2012
    Ville gerne have været med til at teste, men bor i det mørke Jylland .. Lige der hvor Giro'en starter, så er ved at skifte farve til lyserød :-)
  • Af Allan Carstensen Cyklistforbundet  18. april 2012
    Svar til flere: Testningen er ikke et Københavnerprojekt men et EU projekt. Cyklistforbundet er blevet hyret til at teste forskellige produkter i forbindelse med et stort EU-projekt "cyclelogistics". Selvom det er et stort projekt er midlerne små. Derfor er den eneste mulighed for at gennemføre testen uden tab at det foregår fra cyklistforbundets sekretariat, som rigtig nok ligger i København. Heldigvis får medlemmer i provinsen også glæde af resultaterne. I sidste nummer af cyklister var en kurv test som er et direkte resultat af testprogrammet i cyclelogistics, og i kommende numre vil der komme flere tests i bladet. Anhængere, cykeltasker og ladcykler.
  • Af Sidsel 19. april 2012
    Men der ER forskel på at køre med anhænger i København og i provinsen. Her hvor jeg bor, er trængslen på cykelstierne (desværre) ikke stor, og derfor er det intet problem, at jeg fylder den med ladcykel eller anhænger. Jeg forestiller mig, at det er et større problem i hovedstaden... Omvendt har vi meget få cykelstier, og det er jo væsentligt, om det også dur at køre med, når man kører side om side med mange biler...
  • Af Peter 26. april 2012
    Måske ville det være passende om man skiftede navn til Københavns Cyklistforbund? Så kunne resten af os - immervæk 3/4 ad Danmarks befolkning - arbejde for projekter, supercykelstier m.m. uden for det indre København?
  • Af Rikke Ravn, Cyklistforbundet 26. april 2012
    Tak for forslaget Peter - men det tror jeg, vores ca. 40 afdelinger rundt om i landet ville være kede af. Her gør frivillige kræfter et stort stykke lobbyarbejde for cyklisterne .
  • Af Peter 28. april 2012
    Ja, og rigtigt mange penge bliver brugt på tiltag og aktiviteter i ...... København.
    I dit svar går du ikke ind på det der egentlig er kritikken men prøver at afvise med en "vi har mange frivillige rundt om i landet".
    Det er fint, men ret ubrugeligt.
    Jeg er ganske enkelt ikke tilfreds med den geografiske skævhed der er i jeres arbejde og har derfor meldt mig ud.
    God vind fremover.