Hjælp Cyklistforbundet med at teste produkter

Bruger du din cykel til at transportere mere end dig selv? Cyklistforbundet brugertester netop nu en stor bunke nye trailere, tasker og kurve i forbindelse med EU-projektet 'Cyclelogistics'. Du kan hjælpe os.

Af Cyklistforbundet
16. april 2012

Vær med til at teste

Du skal ikke lave nævneværdigt om på din hverdag for at være med som tester. Du skal blot lade den ting, du tester indgå i din hverdag og se, hvordan det fungerer. Det kan fx være, når du handler ind, arbejder som cykelbud, kører på lossepladsen, e.l.

Du kan prøve nye og varierede muligheder for at transportere mere på din cykel.

Testen retter sig ikke mod transport af børn, men er en undersøgelse af mulighederne for varieret transport på cykel, for dig som bruger cyklen til andet og mere.

Værd at vide

• Du skal teste et produkt i ca. 5 dage.
  • Efter hver test får du et spørgeskema, som skal udfyldes (det tager ikke lang tid).
  • Du får desværre ikke noget for det, ud over fornøjelsen ved gratis at låne noget lækkert cykelgear (og gøre cyklistforbundet en tjeneste).
  • Tingene du skal teste, kan efter aftale hentes i Cyklistforbundets sekretariat på Rømersgade 5-7, København K.

Om projektet

Cyclelogistics går ud på at udskifte biler med cykler til godstransport i 12 europæiske storbyer. Projektet retter sig både mod private og mindre virksomheder.

Cyklistforbundets opgave i den sammenhæng er at lave en stor test af trailere, tasker og kurve. Hver ting skal testes i ca. 5 dage af ca. 5 personer.

Dét kan du gøre

• Meld dig som tester: