Fremover vil du kunne logge dig på cyklistforbundet.dk - både som medlem og som almindelig, glad cyklist

Kom indenfor!

Vi har netop åbnet for profiler på cyklistforbundet.dk. Er du medlem, har vi allerede lavet en profil til dig og fortæller dig her, hvordan du finder den (og vi afslører også, hvordan ikke-medlemmer kan oprette en gratis profil).

Af Line Hviid
15. maj 2014

MEDLEMMER: Sådan gør du

Alle medlemmer af Cyklistforbundet har netop nu fået en profil på cyklistforbundet.dk. Derfor kan du logge ind med det samme og behøver ikke at oprette en profil.

1. Klik på ‘Log ind’ i øverste højre hjørne.
  2. Log på med enten dit medlemsnummer eller din e-mail-adresse*
  3. Password er dit postnummer, men vi opfordrer dig til hurtigst muligt at logge dig på og ændre det til noget andet. Du ændrer passwordet ved at klikke på ‘Rediger profil’.

* Hvis du har opgivet sådan en. Kan du ikke huske, hvilken e-mail-adresse du har givet os, kan du få hjælp via Nyhedsbrevet CYKLISTER - hvis du altså modtager det: Den mail, du modtager nyhedsbrevet på, vil nemlig højst sandsynligt være den mail, du har givet os.

Har du problemer med at logge ind, kan det skyldes, at vi har et gammelt postnummer eller en gammel mail-adresse på dig. Dét betyder selvfølgelig at du har så meget større grund til at logge ind - for så kan du jo rette det - men du skal nok have lidt hjælp til at komme ind:

Send en mail til post@cyklistforbundet.dk med 'Login' i emnefeltet, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Derfor er login’et smart: Du kan …

• Ændre dine medlemsoplysninger som fx adresse, telefonnummer og e-mail
  • Rette dine nyhedsbrevstilmeldinger
  • Sætte et billede på din profil - af dig selv eller din cykel
  • Lave en lille beskrivelse af dig selv

IKKE-MEDLEMMER: Sådan gør du

Som ikke-medlem er du velkommen til at oprette en gratis profil på cyklistforbundet.dk.

1. Vælg ‘Opret profil’ fra den lille dropdown-menu i øverste højre hjørne
  2. Udfyld som minimum de tre felter markeret med en rød stjerne og klik ‘Opret mig!’
  3. Du modtager nu en mail med et link, som du skal klikke på
  4. Så snart du har klikket på linket, har du en profil - voila!
Derfor er login’et smart: Du kan …
  • Kommentere på en artikel
  • Diskutere i et af de debatrum, vi snart åbner
  • Modtage et eller flere af vores nyhedsbreve