Foto: Mikkel Østergaard

Kom til cyklernes Kulturnat

10. oktober 2014 er der kulturnat i København, og Cyklistforbundet inviterer børn og voksne til en sjov aften i cyklernes tegn. Lav cykelpynt i selskab med Jeppe fra "Lille Nørd", få tjekket cyklen eller få et godt Kulturnat-tilbud i Cyklistbutikken 1905.

Af Mai-Britt Aagaard Kristensen
30. september 2014

Cykelpynteværksted for børn i alle aldre
Kun fantasien sætter grænser, når cyklen skal pimpes og gøres helt unik. Lav fx din helt egen, seje nummerplade til cyklen. Du kan enten tage din cykel med og pynte direkte, eller du kan lave pynt og tage med hjem og sætte på cyklen senere.

Mød Jeppe fra ”Lille Nørd”
Kl. 19.00-22.00 får vi besøg af Jeppe fra DR’s ”Lille Nørd”, som er ambassadør for ”Alle Børn Cykler” kampagnen. I løbet af aftenen kan børnene hjælpe Jeppe med at synge hans cykelsang og være med i små konkurrencer i cykelviden.

Refleks-skattejagt
Skal der lidt mere spænding til, kan I gå i kælderene på refleks-skattejagt. De er faktisk ikke bare sådan lige til at få øje på, hvis ikke man har lys i lygten. Der er selvfølgelig en præmie, hvis du kan få øje på dem alle sammen.

Gratis cykeltjek og 10 % rabat i Cyklistbutikken 1905
I vores cykelværksted kan du få pumpet dækkene, smurt kæden eller strammet en skrue – ganske gratis. Vores kyndige mekaniker, Magnus, står klar til at reparere småskavankerne på din og din families cykler og give gode råd om, hvordan I bedst vedligeholder dem.

Imens kan du snuppe en forfriskning i vores lækre cykelbutik og tage en sludder med Cyklistforbundets medarbejdere og blive klogere på, hvad vi arbejder med. Cyklistbutikken 1905 giver i aftenens anledning 10 % rabat på alle varer (gælder ikke cykler).

Arrangementet er gratis med Kulturpas.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder