Rabat på sommerhuse

Nu kan du få rabat på leje af sommerhuse, hvis du cykler derhen.

Af Claus Rex
05. marts 2012

Skal du på cykelferie i år? Cyklistforbundet har indgået et nyt samarbejde med sommerhuskæden Novasol/dansommer:

”Novasol/dansommer udlejer over 10.000 feriehuse i hele Danmark, og i samtlige kan man leje en cykel med i købet. Det gør, at Novasol er den rigtige partner for Cyklistforbundets medlemmer”, siger Cyklistforbundets turismechef Claus Rex.

Hos dansommer kan du vælge bl.a. mellem 'grønne' feriehuse med reduceret CO2-udslip, aktivitetshuse, feriehus med egen pool og 'hyggehuse'.

Du skal oplyse dit medlemsnummer i Cyklistforbundet ved booking.

Sommerhus som præmie i Vi cykler til arbejde

Novasol/dansommer og Cyklistforbundet vil i det kommende år gå ind i et endnu tættere samarbejde, så alle cykelglade feriehusgæster får endnu bedre muligheder for at få en god ferie med masser af lokale oplevelser. F.eks. er en af hovedpræmierne i dette års Vi cykler til arbejde-kampagne ophold i Novasol/dansommers huse.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder