Tag på en af Cyklistforbundet 100 guidede ture. Foto: Mikkel Østergaard

Tag på en af Cyklistforbundets 100 guidede ture. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Nyt katalog: 100 guidede cykelture i København og omegn

Få et overblik over de guidede cykelture, du kan komme på i København og omegn i 2012 og 2013.

02. april 2012

Kom med på tur

Kom med på badetur, pandekagetur, herregårdstur eller en af de andre ture, Cyklistforbundets afdelinger arrangerer i København og omegn. Her venter hygge, motion, smuk natur og spændende seværdigheder.

Turene er guidede og for alle interesserede.

Download årets turkatalog [.pdf - 6,5 MB]

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af Karsten 15. august 2013
    Hej, hvor finder jeg kataloget over cykelture i 2013?
  • Af Line Hviid, Cyklistforbundet 22. august 2013
    Hej Karsten!
    De fleste aktiviteter skulle du kunne finde i vores online kalender. Derudover har vores butik på Rømersgade en trykt udgave af turkataloget.
  • Af lykke 1. februar 2014
    Hvor kan man købe bogen

den skal vare til min far
  • Af Christina Britz / Cyklistforbundet 4. februar 2014
    Hej Lykke, det nye turkatalog (2014-15) udkommer først i slutningen af marts, hvor det sendes ud til medlemmerne i københavnsområdet. Man kan dog også hente et eksemplar i vores butik i Rømersgade 5.