Pressemeddelelser

06.08.2015 Undersøgelse: Massiv opbakning til skolecykling
Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der blandt befolkningen er et stort ønske om mere skolecykling

19.03.2015 Lær dit barn at cykle i påsken
Påskedagene kan bruges til meget andet end at trille æg. Cyklistforbundets koncept Cykelleg er en sjov og nem måde, du kan lære dit barn at cykle på.

09.03.2015 Gør det med kollegaerne... - ta' cyklen i maj
Vær med i årets store cykelkampagne Vi cykler til arbejde fra 1.-31. maj. Du kan spare både benzinpenge, sygedage og CO2 – og så kan du vinde en drømmerejse. Tilmeldingen er netop åbnet på vcta.dk.

02.02.2015 Skal din by have en cykellegebane?
Tryg og sikker cykling skal leges ind – og fremover får børnene i ti kommuner ekstra god mulighed for at lege på cykel.

14.11.2014 Dansk cykelturisme skal op i et højere gear
Nystiftet forening løfter ambitionerne for cykelturismen i Danmark. Vi skal op i international klasse.

28.10.2014 Cyklistforbundet hedder nu Cyklistforbundet
Landsmødet 2014 har talt og sat retningen for Cyklistforbundets arbejde i det kommende år.

23.10.2014 LYS PÅ med Ludvig: 40.000 børn bliver mere synlige i trafikken
Kæmpe lygte- og reflekskampagne skydes i gang d. 1. november

07.08.2014 Kampagne: Cyklen kan løse skolernes motionskrav
På mandag starter et nyt skoleår - og dermed også en helt ny skolereform med krav om 45 minutters daglig bevægelse.

19.06.2014 Nye cyklister på vejene
Årets store "Vi cykler til arbejde" er netop afsluttet, og igen i år har kampagnen udklækket masser af helt nye cyklister.

04.06.2014 Søndag er Store Cykeldag
Søndag d. 15. juni står Cyklistforbundet i spidsen for en særlig hyldest til cyklen med fejringen af Store Cykeldag.

22.05.2014 Alle Børn Cykler - klog med pedalkraft
Tilmeldingen er åben til "Alle Børn Cykler". Kampagnen kører i hele landet d. 1.-12. september, og det er helt gratis for skolerne at være med.

29.04.2014:
Forkerte oplysninger om cyklisters medskyld i dødsulykker
Det er forkert, at fire ud af fem dødsulykker med cyklister skyldes uopmærksomhed fra cyklisternes side!

24.04.2014: Nedtællingen er i gang: Cykler du til arbejde?
På torsdag d. 1. maj går starten til Danmarks største motionskampagne, der ruller gennem landet i hele maj måned. Du kan stadig nå at være med - tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart på vcta.dk.

07.03. 2014: Vi cykler til arbejde - tilmeldingen er åben
I maj måned ruller Danmarks største motionskampagne "Vi cykler til arbejde" gennem landet. Gør som piloten, præsten og vognmanden – sæt et hold med kollegaerne og ta’ cyklen til arbejde i maj. Tilmeldingen er åben nu.

17.12. 2013: Klaus Bondam bliver ny direktør for Cyklistforbundet
Cyklistforbundet har fået ny direktør. Det bliver Klaus Bondam, tidligere teknik- og miljøborgmester i København og nuværende institutleder ved Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles.

16.12. 2013: Guide til vinterpicnic
Picnic er ikke kun sjovt om sommeren. En klar og vindstille vinterdag er også perfekt til en skovtur. Her er en guide til hyggelige bålpladser i hele landet - og gode råd til hvordan man holder varmen.

22.10. 2013: Undgå højresvingsulykker
Den seneste tid har der været flere voldsomme højresvingsulykker. Nu vil en kampagne minde cyklister og chauffører om, hvordan ulykkerne kan undgås. Over de seneste ti år er antallet af højresvingsulykker faldet markant, men det kan komme endnu længere ned.

05.09. 2013: Skærpet indsats mod højresvingsulykker
Københavns teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal (SF) og Cyklistforbundet kræver nu en skærpet indsats mod højresvingulykker. Lastbilerne skal indrettes, så chaufførerne får bedre udsyn, og der skal indføres et lovpligtigt orienteringsstop for lastbiler, der skal dreje til højre.

23.08. 2013: Povl Kjøller og PH udsat for konkurrence
Jeppe Vig Find, også kendt som Lille Nørd fra DR, har skrevet en ny cykelsang.

19.06. 2013: Ny nørdet ambassadør for Alle Børn Cykler
Ny ambassadør for Alle Børn Cykler. Tv-vært Jeppe Vig Find - kendt fra børneprogrammet Lille Nørd på DR.

14.05. 2013: Connie Hedegaard og kåring af "Årets Cykelkommune"
Kåringen af "Årets Cykelkommune" er bare ét af programpunkterne ved den nationale cykelkonference, som afholdes i Svendborg 22-23. maj. fem danske kommuner er nomiderede.

30.04. 2013: Cyklistforbundet lancerer ny cykellegekampagne for børnehaverne
Den nye kampagne, der er blevet døbt Vi kan cykle!, er bygget op omkring Cyklistforbundets koncept cykkelleg, som lærer børn at cykle gennem leg. Kampagnen, der er støttet af Østifterne, skal udvikles over de næste tre år og derefter udbredes til hele landet.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder