Idekataloget for cykeltrafik er den definitive guide til CykelDanmark

Idekataloget er den definitive guide til CykelDanmark.

4
1117

Inspiration: Idekatalog for cykeltrafik

Idekataloget er den definitive guide og inspiration til CykelDanmark.

Viden om alt inden for cykling

Uanset om du leder efter inspiration og information om cykelparkering, cykelturisme, cykelplannere, cykelkampagner eller cykelsundhed – findes det, så findes det her!

Idekataloget er en manual, hvor landets førende eksperter har samlet deres viden. Samtidig er det et inspirationskatalog, der peger fremad.

Hvem står bag?

Den danske cykelambassade – Cycling Embassy of Denmark – står som udgiver af idekataloget, der er støttet af den statslige cykelpulje.

Udover Cyklistforbundet har bl.a. rådgivningsvirksomheden COWI, virksomheden Veksø A/S (der leverer moderne design og tekniske løsninger på bl.a. cykelområdet), Aros Kommunikation A/S og en række danske kommuner deltaget som partnere i projektet.

 

Skriv en kommentar

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

4 kommentarer

 • Af Leni Blensø, Hillerød Afdeling 3. december 2012
  Hvornår er Idekataloget udgivet og hvornår er det udsendt til kommunerne?
 • Af Frits Bredal 3. december 2012
  Idekataloget blev færdigt i slutningen af 2011 og sendt til kommunerne i december 2011.
  Frits Bredal, kommunikationschef
 • Af Lotte Christensen 3. december 2012
  Er der nogen speciel grund til at der i kapitlet om cykelturisme slet ikke nævnes mtb? Faktisk nævnes det slet ikke nogen steder... andet end noget med at børn i Alle Børn Cykler kan vinde en mtb-tur....
 • Af Claus Rex 4. december 2012
  Hej Lotte

  Du har ganske ret i, at idekataloget ikke nævner mountainbikes - og for den sags skyld heller ikke racercykler.

  Logikken i cykelturismeafsnittet er at beskrive mulighederne for at tiltrække udenlandske gæster til Danmark for at opleve cykellandet og dermed skabe vækst.

  Når vi går uden om mountainbikes, så er det i udgangspuktet fordi der mangler faciliteter til at skabe en stor mountainbike-turisme. Der mangler udlejere, pakkede rejser og egnede ruter til et stort rykind.

  Jeg er enig med dig i, at det er et område der er værd at arbejde videre med på sigt, men vores vurdering er, at der skal ske en vis udvikling på området i de næste mange år før der for alvor kan tiltrækkes udlændinge.

  Med venlig hilsen

  Claus Rex, turismechef