Medieinformation CYKLISTER 2014

Fra CYKLISTER efterår 2011

Annoncering i CYKLISTER

CYKLISTER er medlemsmagasinet for Cyklistforbundets ca. 16.000 medlemmer og Danmarks største cykelmagasin.

CYKLISTER udkommer fire gange om året - forår, sommer, efterår og vinter.

Magasinet sendes til Cyklistforbundets medlemmer, til cykelbranchen plus en række offentlige myndigheder, journalister, biblioteker, vandrerhjem osv.

CYKLISTERs læsere er mere end almindeligt interesserede i cykler, udstyr, motion, cykelferier, og cykelpolitik - og de bruger god til på at læse bladet.

Derfor er bladet fuld af nyheder inden for cykeltilbehør, test af cykler og cykeltilbehør og guides til det gode cykelliv. Stort set alle numre af magasinet indeholder rejseartikler.

Kort om CYKLISTER

• Udkommer i april, juni, september og december
  • Oplag:13.500 eksemplarer
  • Læsertal: ca. 50.000

Annoncesalg

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af Morten Vagn Olsen 27. november 2012
    Jeg kan ikke se nogen muligheder for medlemmer med hensyn til køb/salg af cykel ting.
    Jeg går udfra, en så indlysende medlemsservice, er til stede, i skal dog huske at tydliggøre adgangen til denne via nettet.
  • Af Rikke Ravn, Cyklistforbundet 29. november 2012
    Kære Morten. I medlemsmagasinet kan medlemmer gratis få en køb-salg-bytte-annonce med. Og du har ret: Den skal vi da også gøre reklame for på nettet. Jeg lægger en tekst på en af de nærmeste dage. Tak for dit input!
    Vinternummeret er allerede trykt, så næste gang, der er mulighed for at få annoncer med er i forårsnummeret. Alt hvad man skal gøre for at få en medlemsannonce med her er at sende en kort tekst + evt. foto af varen til cyklister@cyklistforbundet.dk
  • Af angående annoncering 8. oktober 2013
    kan man istedet vælge at oprette en privat køb/ salg annonce på jeres online fora? Har i sådant et og kan man gøre det uden at blive medlem?

vh lars hansen
    fotografikerens@gmail.com
  • Af Christina Britz / Cyklistforbundet 10. oktober 2013
    @Lars Hansen