Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler er børnenes egen cykelkampagne med fokus på oplevelser, sikkerhed og sundhed.

Alle Børn Cykler er en landsdækkende børnemotionskampagne, der hvert år får ca. 140.000 skoleelever op på cyklerne. Kampagnen blev søsat som et pilotprojekt i 2001 og blev bredt ud til skoler i landet i 2002.

Alle Børn Cykler henvender sig til alle skoleelever i 0.-10. klasse og finder sted to uger i september. Kampagnen har til formål at få flere børn til at cykle til og fra skole – og til at cykle mere i det hele taget.

Alle Børn Cykler arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden, og det er gratis for skolerne at være med.

Cyklende børn betaler sig

For at måle kampagnens effekt har Cyklistforbundet og TrygFonden bedt COWI foretage en uafhængig, ekstern evaluering af "Alle Børn Cykler". Rapporten fra COWI - der lå klar i juni 2013 - viser med al tydelighed, at kampagnen er en gevinst for samfundet - både økonomisk og sundhedsmæssigt.

Download rapporten her [PDF] - 873 kb

Bliv samarbejdskommune - og få alle fordelene

Som samarbejdskommune på Alle Børn Cykler tilbyder vi materialer til lokal profilering og markedsføring af kommunens indsats, samt sparring på hvordan kampagnen kan udfoldes lokalt.

Tilmeld jeres kommune som samarbejdspartner her

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder