Se forskellige områder af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet inviterer på CykelTuristUge. Foto: Mikkel Østergaard

Se mere af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet inviterer på CykelTuristUge. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

CykelTuristUgen

Se nye sider af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet hvert år inviterer på seks dages cykling i et af landets lokalområder.

Hvornår?

Tilmelding frem til CykelTuristUgens start. CykelTuristUgen foregår i uge 30.

Hvem er det for?

Hvert år rykker CykelTuristUgen til et nyt sted i landet. Alle interesserede cykelturister - danske som udenlandske - får hver dag mulighed for at cykle ud på arrangerede ture og deltage i sociale arrangementer og foredrag.

CykelTuristUgen CTU arrangereres i et samarbejde mellem Cyklistforbundet og et lokalområde i Danmark.

Årets CykelTuristUge

Tidligere CykelTuristUger

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af Ulla Steendahl 21. august 2012
    hvor er cykelturistugen næste år?
  • Af Claus Rex 1. oktober 2012
    Cykelturistugen 2013 bliver i Skælskør. Der kommer yderligere info på Landsmødet!
  • Af Klara Søndergaard 22. december 2013
    Det er bare så godt, at vi nu ved, at Vejen inviterer til cyklistuge 2014.
    Jeg glæder mig allerede.
  • Af Karin Bruun,  13. november 2014
    Hej vil lige høre om I ved hvor CykelTuristUgen 2015 afholdes
    Hilsen Karin Bruun
  • Hej Karin Bruun
    i 2015 afholdes den på Højfyn med udgangspunkt i Vissenbjerghallerne.
  • Af Bert Due Jensen,  21. januar 2015
    Hvornår er der tilmelding til Cykelturistugen,
    og materiale om arrangementet i år?
  • Kære Bert
    Vi er klar med mere information i løbet af næste uge. Vi arbejder på det netop nu.
    Lotte, Cyklistforbundet
  • Af Karin Bruun,  29. oktober 2015
    Hej er det besluttet hvor cykelturistugen afholdes i 2016 ?
  • Hej karin, ja det er netop blevet besluttet, at Cykelturistugen 2016 bliver i Herning i uge 30. Mere info følger her på siden. Mvh Christina
  • Af Klara Søndergaard,  28. januar 2016
    Jeg glæder mig meget til CTU her i Herning.Det er bare spændende at forberede.
    Gad vide, om landsformandinden, Jette Gotsche, kommer?
    Håber at rigtig mange får lyst og tid at Herning i uge 30. Post Danmark kommer vist også?? Og så er der Vildbjerg Fodboldcup i uge 30. SPÆNDENDE altsammen.
  • Af Klara Søndergaard,  28. januar 2016
    Jeg glæder mig meget til CTU her i Herning.Det er bare spændende at forberede.
    Gad vide, om landsformandinden, Jette Gotsche, kommer?
  • Af Jette Gotsche, Landsformand 5. februar 2016
    Kære Klara
    Det er et rigtig flot arrangement du er ved at stable på benene. Jeg regner med at deltage i min første Cykelturistuge, så jeg også kan få del i den specielle CTU-stemning på. Jeg glæder mig - vi ses.
    Jette