Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Skab sikre, små cyklister med cykelleg

Cykelleg er sjov cykeltræning for børnehaver og indskoling. Sæt gang i cykellegene i din kommune ved hjælp af Cyklistforbundets Cykellegekorps – eller få hjælp til at uddanne et lokalt korps.

CYKELLEG – FOR DIG OM MIG

Cykelleg er Cyklistforbundets svar på sjov cykel-træning, der samtidig styrker hele barnets udvikling. Cykelleg er udviklet af en række erfarne og engagerede bevægelsespædagoger.

Disse fantastiske mennesker udgør nu vores cykellegekorps, som kan bookes til forskellige aktiviteter.

SKAB SIKRE, SMÅ CYKLISTER MED CYKELLEGE-EVENTS

Som kommune kan I bruge cykellegekorpset til forskellige arrangementer. F.eks. til byfesten, skolernes motionsdag eller andre events, hvor kommunen ønsker at sætte fokus på børn, cykling, sikkerhed og sundhed.

Typisk kommer cykellegekorpset ud i et par timer, hvor de kan have 15-20 børn med i legen ad gangen.

FÅ ET LOKALT CYKELLEGEKORPS

Kommunen kan også tilbyde pædagoger i børnehaver og SFO - og lærere i indskolingen at deltage i et éndags kursus i cykelleg. Kurset afholdes af cykellegekorpset og er en blanding af teori og praktiske cykellegeaktiviteter.

Deltagerne får både lov til at prøve legen på egen krop og til at se cykellegekorpset i aktion med en børnegruppe. På den måde bliver de klædt på til at gå hjem og udbrede cykelleg i deres egen institution.

Vi glæder os til at cykellege med jer!

Dét kan du gøre

Besøg Cykellegs website