Hjælp til frivillige

Håndbog til det lokale arbejde. Her kan du læse om lokalarbejde, pressearbejde, trafikpolitik og økonomi.

• Lokalarbejde

Både lokalafdelinger og repræsentanter kan arbejde lokalt for at skabe bedre forhold for cyklister og få flere til at cykle. De frivillige prioriterer selv interesser og arbejdsindsats afhængigt at ressourcer.

• Forslag til lokale vedtægter

Her er et forslag til vedtægter for en lokal afdeling af Cyklistforbundet.
    Vedtægterne kan tilpasses til foreningens temperament og ambitioner.

• Pressearbejde

Cyklistforbundet arbejder for at skabe større sikkerhed og fremkommelighed for cyklister - det kræver, at vi hele tiden er synlige og skaber opmærksomhed omkring de projekter, vi arbejder med. Her kan du læse om nogle af de veje, lokalafdelingerne kan gå for at skabe synlighed omkring deres arbejde.

• Trafikpolitik

En lokalafdeling eller repræsentant beskæftiger sig med trafikpolitik i sin kommune.

• Økonomi

Styr på økonomien i lokalafdelingen. Du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har spørgsmål vedrørende økonomien i din afdeling.