Cyklistforbundet/Foto:

Foto: Mikkel Østergaard

Landsmøde 2012

Landsmødet i 2012 fandt sted 26.-28. oktober på Frederiksberg.

03. september 2012

Her finder du information om Cyklistforbundets landsmøde 2012.

Nedenfor kan du downloade årets "Landsmødemappe". Den indeholder bl.a. program for landsmødet, officiel dagsorden og forslag til arbejdsindsatser i 2013.

Du kan desuden downloade beslutningsreferatet fra landsmødet.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af Helge Thomsen 5. september 2012
    På min bekræftelse af tilmelding til landsmødet ligner det, at jeg ikke har fået tilmeldt mig til overnatning. Jeg vil gerne overnatte på 4 mands værelse sammen med 2 andre fra Lemvig.
  • Af Bjarne Brændeskov 9. september 2012
    Hvorfor fremgår det ikke af hjemmesiden hvor på Frederiksberg landsmødet foregår?
  • Af Rikke Ravn, Cyklistforbundet 10. september 2012
    @ Bjarne: Tak for input. Vi har nu opdateret siden, så adressen fremgår. Landsmødet afholdes i år på Frederiksberg Gymnasium.
  • Af Bjarne Arildsen 19. september 2012
    Jeg havde regnet med, at jeg på denne side kunne finde programmet for landsmødet med tider o.s.v., men det kan jeg ikke. Hvor kan jeg så finde det?
  • Af Line Hviid, Webredaktør, Cyklistforbundet 19. september 2012
    @Bjarne Det endelige program er en del af Landsmødemappen, som udkommer i næste uge. Vi lægger mappen online her på siden, når den er klar.
  • Af Line Hviid, Webredaktør, Cyklistforbundet 19. september 2012
    @Helge: Det er noteret :o)
  • Af Mogens Sørensen 25. september 2012
    Jeg synes egentlig der skulle have været et link til landsmøde tilmeldingen direkte på forsiden.
  • Af Line Hviid, Webredaktør, Cyklistforbundet 26. september 2012
    Kære Mogens
    Det er der såmænd også: Du skal bare scrolle lidt ned, så finder du det i højre side :o)
  • Af Svend Erik Andersen, Lyngby-Taarbæk/Rudersdal afd. 5. oktober 2012
    Hej Trine.
    Min formand fortalte mig til vores lokalmøde i går, at jeg som delegeret ved landsmødet også skulle foretage en tilmelding. Er det korrekt, og har jeg nu forspildt min mulighed for deltagelse? Jeg synes ikke, det har fremgået klart af det udsendte materiale.
  • Af Trine Stig Mikkelsen, udviklingskonsulent, Cyklistforbundet 5. oktober 2012
    Hej Svend Erik.
    Det er korrekt, at man også som delegeret skal tilmelde sig landsmødet. Det skal vi huske at gøre tydeligt opmærksom på fremover. Jeg kan forstå på Hanne, at I har talt sammen i dag, og at din tilmelding er registreret.
    Mvh Trine
  • Af Lotte 20. oktober 2012
    Hvor bliver man indkvarteret??
  • Af Rikke Ravn, Cyklistforbundet 22. oktober 2012
    @ Lotte: Indkvartering af deltagere, der bor uden for Københavnsområdet, sker på hotel CABINN SCANDINAVIA på Vodroffsvej. Du er meget velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 33 32 31 21, hvis du har nærmere spørgsmål.