Udsigt over fjorden fra Comwell i Roskilde, hvor årets landsmøde finder sted. Foto: Comwell

Udsigt over fjorden fra Comwell i Roskilde, hvor årets Landsmøde fandt sted. Foto: Comwell

Landsmøde 2013

Landsmødet 2013 fandt sted på Comwell i Roskilde 25.-27. oktober.

Her finder du information om Cyklistforbundets Landsmøde 2013.

Du kan downloade årets Landsmødemappe, der bl.a. indeholder program for landsmødet, officiel dagsorden og forslag til arbejdsindsatser i 2014.

Beslutningsreferatet lægges online i nærmeste fremtid.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

• Af aksel sonne 4. september 2013
    er det ikke den omvendte verden ?
    Her kan man tilmelde sig landsmødet ! men man kan ikke se programmet endnu.
    Burde programmet ikke være klart før man åbner for tilmeldinger ?
  • Af Line Hviid, Cyklistforbundet 6. september 2013
    Kære Aksel

Både og: Mange af vores medlemmer kommer mere eller mindre fast på landsmødet år efter år, så da tilmeldingssiden var klar, tænkte vi, at vi lige så godt kunne lægge den online med det samme.

Vi har nu ikke gjort så meget væsen af den endnu, netop fordi landsmødemappen med program ikke er klar - men den er på vej :)

De bedste hilsner,
    Line
  • Af Aage 11. september 2013
    Hvornår kan man downloade, så man kan programmet?
  • Af Line Hviid, Cyklistforbundet 16. september 2013
    @Aage I løbet af september, dvs. inden for et par uger: Vi er nået til korrekturen af Landsmødemappen, så den er snart ved at være der :)
  • Af Line Hviid, Cyklistforbundet 18. september 2013
    @Aage Jeg var alt for pessimistisk ift. produktionen af Landsmødemappen: Den er der nu! Go' læselyst :)