Landsmøde 2016

Cyklistforbundets landsmøde 2016 fandt sted i Aarhus lørdag d. 29. oktober.

02. november 2016

Delegerede fra Cyklistforbundets afdelinger, menige medlemmer og hovedbestyrelsen mødtes til landsmøde lørdag d. 29. oktober på Scandic Hotel Aarhus City. Se beslutningsreferat fra mødet nedenfor.

Finn Ivo Heller modtager Årets Cykeldynamo

Lørdag aften blev Årets Cykeldynamo uddelt. Cykeldynamoen er Cyklistforbundets anerkendelse af et medlem eller en afdelings særlige indsats. I år blev prisen tildelt Finn Ivo Heller fra Cyklistforbundets Brøndby-Hvidovre-afdeling for hans ekstraordinære og uvurderlige organisatoriske indsats for cyklismen i over 20 år, på både lokalt, regionalt og nationalt plan.

Åben temadag: Sammen om cyklerne

I forlængelse af landsmødet inviterede Cyklistforbundet søndag d. 30. oktober til en åben temadag med inspiration fra oplæg, film og debat for såvel medlemmer som ikke-medlemmer. Læs mere om den åbne dag nedenfor og find præsentationer fra arrangementet.