Foto: Cyklistforbundet / Christina Britz

Organiseringen

Cyklistforbundet er en medlemsbaseret interesseorganisation, der kæmper for bedre forhold for cyklister og for at skabe et sundere, sjovere og mere bæredygtigt Danmark med cyklen som løftestand. Vi har 16.000 medlemmer, lokalafdelinger og repræsentanter over hele landet og sekretariat i København.

Hovedkvarteret: Politik, administration og butik

Sekretariatet er Cyklistforbundets hovedkvarter. Det ligger på Rømersgade 5 i det indre København. Her kan du træffe både den politiske og administrative del af organisationen – og du kan købe cykler og udstyr i vores butik.

Kampagner, projekter og aktiviteter

Årligt er op mod 300.000 børn og voksne med i Cyklistforbundets landsdækkende kampagner, der skal få flere danskere i sadlen:

Afdelinger: Det lokale initiativ

Cyklistforbundet har en lang række afdelinger og repræsentanter landet over. De arbejder bl.a. med lokal trafikpolitik, laver kampagner og arrangerer cykelture med udgangspunkt i lokalområdet.

Aktive medlemmer

De aktive medlemmer er alle dem, der i deres fritid arbejder for at skabe bedre forhold for cyklister. De aktive arrangerer bl.a. cykelture, arbejder med trafikpolitik og deltager i lokalt og landsdækkende udvalgsarbejde.

Bliv aktiv

Hvis du også gerne vil bidrage til at skabe bedre forhold for cyklisterne, kan du melde dig som aktiv. Kontakt en afdeling eller sekretariatet for at høre nærmere.