Foto: Cyklistforbundet / Christina Britz

Organiseringen

Cyklistforbundet er en medlemsbaseret interesseorganisation. Vi har 16.000 medlemmer, lokalafdelinger og repræsentanter over hele landet samt sekretariat og butik i København.

Hovedkvarteret: Politik, administration og butik

Sekretariatet er Cyklistforbundets hovedkvarter. Det ligger på Rømersgade 5 i det indre København. Her kan du træffe både den politiske og administrative del af organisationen – og du kan købe cykler og udstyr i vores butik.

Kampagner, projekter og aktiviteter

Cyklistforbundet arbejder lokalt og nationalt for at skabe en sjovere, sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestand. Op mod 300.000 børn og voksne er årligt med i vores kampagner, projekter og aktiviteter, der skal få flere danskere i sadlen. Læs mere om vores indsatser.

Afdelinger: Det lokale initiativ

Cyklistforbundet har en lang række afdelinger og repræsentanter landet over. De arbejder bl.a. med lokal trafikpolitik, laver kampagner og arrangerer cykelture med udgangspunkt i lokalområdet. Find din lokale afdeling.

Aktive medlemmer

De aktive medlemmer er alle dem, der i deres fritid arbejder for at skabe bedre forhold for cyklister. De aktive arrangerer bl.a. cykelture, arbejder med trafikpolitik og deltager i lokalt og landsdækkende udvalgsarbejde.

Bliv aktiv

Hvis du også gerne vil bidrage til at skabe bedre forhold for cyklisterne, kan du melde dig som aktiv. Kontakt en afdeling eller sekretariatet for at høre nærmere.

SygKlister

SygKlister er Cyklistforbundets ungdomsafdeling - som dog ikke hænger sig synderligt i alder. Alle, der er enige i, at cyklen er så meget mere end et transportmiddel, er velkomne i SygKlister.