2.898 kr. til Helles cykel

Indsamlingen til ny statsministercykel fortsætter

01. november 2011

Landets første kvindelige statsminister skal have en præsentabel tjenestecykel, og Cyklistforbundet har påtaget sig den opgave ved at lancere en landsindsamling til formålet.

På Cyklistforbundets nyligt afholdte landsmøde i Aalborg lagde deltagerne 863 kr. i indsamlingsbøssen, hvilket foreløbig bringer det totale beløb op på 2.898 kr. og 50 øre.

På Cyklistforbundets facebook-side (facebook.com/cyklistforbundet) kan man stemme på de særlige "features", cyklen skal udstyres med, og her fører kategorien "Et rødt stel" foran "Sidevogn til Villy" og "En kamarkanon" (en særlig musikafspiller, der drives frem via pedalkraft).

Når beløbet når op på 5.000 kr., spæder Cyklistforbundet op til 10.000.

Det danske folks gave til statsministeren vil blive overrakt på et passende tidspunkt under passende omstændigheder.

Indsamlingen fortsætter:

Overfør 10 kr. (eller mere) til denne konto:

Reg.nr. 9541

Kontonr. 0007324820