Alle Børn Cykler – som aldrig før

Aldrig før har så mange børn deltaget i kampagnen Alle Børn Cykler!

29. august 2011

Med over 146.000 børn tilmeldt Alle Børn Cykler har Cyklistforbundet og TrygFondens populære kampagne slået alle rekorder.

Alle Børn Cykler er en årlig skolekampagne, hvor elever opfordres til at cykle så mange dage som muligt til og fra skole fra den 5. - 16. september. I år er det niende gang, kampagnen afvikles:

"Cyklistforbundet er glade for de mange skolers opbakning til kampagnen, som hjælper med få den næste generation op på cyklerne," siger Loa Bendix, kampagnechef i Cyklistforbundet:

"Kampagnen fungerer som en social aktivitet, hvor eleverne cykler på hold med deres klasse og pointene gives for klassens samlede resultat. Det sociale element har vist sig at være en stærk motivationsfaktor."

Det er stadig muligt at tilmelde sig på