Be there or be square!

SygKlister står bag den sygeste og mest klistrede cykeltur nord for Alperne og syd for Valby Bakke.

Af Cyklistforbundet
24. juni 2011

Cyklistforbundets ungdomsafdeling skal på Roskilde. I morgen. Lørdag d. 25. juni. Kl. 09.00. På cykel. Selvfølgelig.

Mødested: Baisikeli. Adressen er Ingerslevsgade 80, 1705 København V - ligger tæt ved Dybbølsbro.

"Her vil der være varm kaffe og sprød crossaint - alt hvad kroppen har brug for. Undervejs vil Karmakanonen forsøde jeres liv med sprøde toner og bombastiske beats," fremgår det af en pressemeddelelse fra SygKlister.

Be there!

Til de få, der ikke måtte vide det: "Karmakanonen" er en kanon på to hjul, der skyder med musikalsk karma.

For yderligere info om cykelturen i morgen eller andre sygt klistrede aktiviteter på Roskilde - kontakt Kristian Tommerup Simonsen 4070 8360