Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Fælles naturoplevelser på cykel venter de over 100 deltagere i CykelTuristUgen 2013. Foto: Mikkel Østergaard

Kom med på CykelTuristUgen

1. juni er der frist for at tilmelde sig årets CykelTuristUge - ugen rykker til Skælskør og byder på smukke cykelture, natur, kultur og socialt samvær.

Af Rikke Ravn
28. maj 2013

En lille uge før tilmeldingsfristen har hele 129 cykelglade deltagere meldt sig til årets udgave af CykelTuristUgen.

Cyklisforbundets traditionsrige sommerarrangement er en uge fuld af cykeloplevelser, som hvert år rykker til en ny by i Danmark. Alle interesserede cykelturister - danske som udenlandske - får hver dag mulighed for at cykle ud på arrangerede ture og deltage i sociale arrangementer og foredrag.

Oplev Skælskør og omegn

I år lander CykelTuristUgen i det naturskønne Skælskør i det sydvestlige Sjælland. Ugen byder på  cykelture til bl.a. øen Stigsnæs og vikingeborgen Trelleborg, ligesom der er grillaften, byvandringer og mange andre aktiviteter på programmet.

Tid, sted og tilmelding

CykelTuristUgen løber af stablen i Skælskør i slutningen af juli (uge 30). Både børn og voksne kan deltage, og tilmeldingen er åben frem til 1. juni. Herefter er det muligt at tilmelde sig mod gebyr. Deltagerne sørger selv for overnatning fx. på vandrerhjem eller campingplads.

Emneord: Turisme, Ture