Cykelleg til alle små cykelmyg

Cyklistforbundet uddeler 20.000 gratis eksemplarer af Cykellege-bogen til alle børn, der er inde at se Østre Gasværks forestilling om Cykelmyggen Egon.

19. august 2011

Bøger og legebane til alle børn

Når Østre Gasværk lørdag d. 20. august åbner for forestillingen om Cykelmyggen Egon, får børnene selv en god grund til at cykle løs. Cyklistforbundet uddeler nemlig 20.000 gratis eksemplarer af Cykellege-bogen til alle børn, der er inde at se forestillingen.

En måneds tid senere er der endnu flere tilbud til børnene: Fra 26. september opstiller Cyklistforbundet også en cykellegebane foran Østre Gasværk, så børnene selv kan cykle, inden de går i teatret.

Download den elektroniske version af Cykellege-bogen

Østre Gasværks musikteaterfabel

Forestillingen om Cykelmyggen Egon er baseret på Flemming Quist Møllers børnebogsklassiker om Cykelmyggen Egon, der ræser ud på eventyr på sin cykel.

Østre Gasværk lover blandt andet, at publikum bliver mødt af "et farverigt insektunivers med electric boogie, artisteri og kropumulige moves."

Cykelmyggen Egon løber til og med 23. oktober 2011.

Hvad er en cykelleg?

Cykelleg handler om at lære børn at cykle på en sjov måde. Et eksempel på en cykelleg er legen 'Bremsespor', som du kan se her:

Læs mere om Cykelmyggen