Cyklistforbundet er klar til valget

Cyklistforbundet har sendt et spørgeskema til samtlige folketingskandidater i landet

Af Cyklistforbundet
26. august 2011

Statsministeren har netop udskrevet valg til afholdelse torsdag d. 15. september. Cyklistforbundet er klar:

"Kære Folketingskandidat

Du er opstillet i en af verdens førende cykelnationer. I kølvandet på miljø, klima- og sundhedsdebatten indtager cyklismen en stadig mere central position i samfundet.
Dansk Cyklist Forbund vil gerne høre DIN vision for fremtidens cykeldanmark."

Sådan lyder indledningen på det brev og den rundspørge, Cyklistforbundet allerede har sendt til samtlige folketingskandidater i Danmark.

Spørg evt. din lokale folketingskandidat, hvad han/hun har svaret/vil svare på spørgsmålene.

I næste nummer af medlemsbladet Cyklister (der udkommer 6./7. september), kan du læse mere om undersøgelsen og besvarelserne.