Cykelforhold for børn er del af ny national cykelstrategi. Foto: Cyklistforbundet

Hvad synes DU den nationale cykelstrategi skal indeholde?

Kom med input til den nationale cykelstrategi, så tager vi det med videre til transportministeren.

Af Frits Bredal
11. marts 2013

Ny hjemmeside for cykelstrategien

Landet med omtrent lige så mange cykler som indbyggere skal have en ny national cykelstrategi. Arbejdet er gået i gang, og i dag har transportministeriet lanceret en ny hjemmeside, hvor man kan læse mere om processen.

Se den nye hjemmeside for den nationale cykelstrategi

Kom med dine input

Sammen med bl.a. de danske kommuner er Cyklistforbundet med til at udforme den strategi, der skal gøre Danmark til verdens bedste cykelland:

”Kom med dine input til cykelstrategien. Fortæl os, hvad du mener, den skal ind indeholde. Så tager vi det med til transportministeren, der står i spidsen for arbejdet,” siger Cyklistforbundets direktør Jens Loft Rasmussen.

Den nye nationale cykelstrategi skal være færdig inden årets udgang.

Arbejdet med strategien forløber parallelt med, at Cyklistforbundet også deltager i Trængselskommissionen, der skal finde løsninger på trængselsproblemerne i hovedstadsområdet.

Dét kan du gøre

• Skriv dine input til cykelstrategien i kommentarfeltet herunder - så tager vi dem med videre til transportministeren.