Cyklistforbundet har sat et stærkt aftryk på nyt idekatalog fra Trængselskommissionen. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Masser af cykler i nyt idekatalog

Trængselskommissionen har afleveret sine forslag

Af Frits Bredal
07. februar 2013

Trængselskommissionen, der blev nedsat efter betalingsringens død, har nu afleveret et ”idekatalog” med forslag til løsninger på trængselsproblemerne i hovedstadsområdet.

Trine Juncher Jørgensen er Cyklistforbundets repræsentant i kommissionen. Hun er glad for de mange cykelvenlige forslag, som er med i idekataloget:

”Langt de fleste af Cyklistforbundets forslag er med. Nu vil vi arbejde for, at de gode forslag bliver prioriteret højt i kommissionens videre arbejde og når politikerne i sidste instans skal vælge hvilke ideer, de vil satse på,” siger Trine Juncher Jørgensen.

På forsiden af det nye idekatalog er der et billede af en cykelsti. Læs mere og se hele idektaloget via Transportministeriets hjemmeside

Læs også Politikens interview med Cyklistforbundet