Foto fra plakaten - se hele plakaten nedenfor

Åbningsfest på Israels Plads

To års ombygning af Israels Plads og Rømersgade er endelig forbi, og det bliver fejret med en stor indvielsesfest fredag d. 27/6. Alle er velkomne og Cyklistforbundet er selvfølgelig med.

Af Christina Britz Nicolaisen
23. juni 2014

Fredag d. 27. juni er Cyklistforbundet med til at indvie den nyrenoverede Israels Plads. Det sker med en stor åbningsfest kl. 12-18, og åbningsprogrammet bugner med aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.

Cykelleg og BMX-show

For de yngste gæster begynder festen allerede kl. 12 med cykelleg, skattejagt, fodbold og et forrygende BMX-show, som Cyklistforbundet står bag.

Fra kl. 12 rykker Cyklistbutikken 1905 og det nye cykelværksted også ud på pladsen, hvor mekanikerne tilbyder førstehjælp til byens trætte cykler.

Musik, liggestole og lækkerier

Fra kl. 15 og resten af eftermiddagen er der smagsprøver, konkurrencer, byvandring og bordfodbold. DJ Tue Track fra Malk de Koijn sørger for musikken, der fx kan nydes tilbagelænet i liggestole eller stående i den udendørs bar.

Kl. 16:30 indvier Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell pladsen officielt og programmet kører frem til kl. 18.00.

Åbningen arrangeres i et samarbejde mellem Københavns Kommune, Torvehallerne, Cyklistforbundet og idrætsbørnehaven Hylet.

Se hele programmet på eventens facebookside

Download plakaten her