Cyklistforbundet guider til kommunalvalget

Se resultaterne af spørgeskemaundersøgelser i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Silkeborg, Hillerød, Viborg og Kalundborg

Af Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen
13. november 2013

I samarbejde med lokale afdelinger har vi i Cyklistforbundet undersøgt, hvad kommunalpolitikerne vil med cykelpolitikken. Derfor kan du nu, hvis du bor i en af ovenstående kommuner tjekke, hvad netop dine politikere har svaret på spørgsmål omhandlende cykling og cykelforhold.

Vi har sendt undersøgelsen ud til landets otte største partier i de nævnte kommuner. Svarprocenten har ligget et sted mellem 40 og 50 pct. Nedenfor er samlet samtlige de svar, vi har modtaget fordelt på de otte kommuner.

I hvert dokument er der en indholdsfortegnelse, der viser, hvor netop din kandidats svar er præsenteret.

Emneord: Politik, Byer