Jeppe Vig Find, kendt som Lille Nørd, har skrevet cykelsang til ABC. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Alle Børn Cykler i gang med ny cykelsang

Jeppe Vig Find, kendt som Lille Nørd fra DR, har skrevet en ny cykelsang til kampagnen, som begynder i dag

Af Frits Bredal
02. september 2013

I dag begynder Cyklistforbundets og TrygFondens skolemotionskampagne Alle Børn Cykler. I den forbindelse får skoleelever over hele landet en ny cykelsang med på vejen:

”Den er med garanti ikke lig Povl Kjøllers sang, men heller ikke langt fra indholdsmæssigt. En ægte cykelnørd vil måske bemærke inspiration fra PH's cykelsang fra 1935, hvor der rimes på Cikelstyr og cykelstier", siger Jeppe Vig Find.

Hør den nye cykelsang her

Jeppe Vig Find har komponeret og indspillet sangen sammen med sine venner: ”Vi synes selv den er uptempo, lettere retro, fuld af fis og forhåbentlig lige hvad der skal til for at sætte endnu mere fut under Alle Børn Cykler.”

149.000 elever er tilmeldt kampagnen.  ”Ta’ cyklen – så kører hjernen,” lyder årets slogan. Kampagnen har fokus på forholdet mellem motion og indlæring.

Læs mere på www.abc-abc.dk