Foto: gobike

Pendlercykel reddet på målstregen

"Københavns nye pendlercykel er den rigtige vej frem", siger Cyklistforbundets kommunikationschef til Politiken.

Af Christina Britz Nicolaisen
05. november 2012

Bycyklens højteknologiske afløser kommer alligevel ud at rulle i 2013. Den nye bycykel er skræddersyet til pendlere, og derfor er det nye bycykelsystem en vigtig brik i løsningen af trængselsproblemerne i København.

Beslutningen om at realisere de nye bycykler er den helt rigtige for København. Alt andet ville have været dumt, siger Cyklistforbundets kommunikationschef Frits Bredal til Politiken:

"Regeringen har sagt, at de vil fremme cyklismen, og så ville det da se dumt ud, hvis København med en socialdemokrat i spidsen ikke ville være med i det nye projekt."

"Det gør også, at København stadig med troværdighed kan markedsføre sig som en af verdens førende cykelbyer", siger Frits Bredal.

Læs hele artiklen i Politiken