billede af cyklist

Foto: Mikkel Østergaard

TV2: Flere cyklister kommer til skade

Antallet af skader blandt cyklister er steget. Det fortæller TV2 Nyhederne i dag. Cyklistforbundets formand mener dog ikke, at det er blevet farligere at cykle.

Af Christina Britz Nicolaisen
05. juli 2012

Selvom det generelt er blevet mere sikkert at færdes i trafikken, steg antallet af skader blandt cyklister fra 2010 til 2011. Det viser en opgørelse i TV2 Nyhederne, baseret på tal fra Danmarks Statistik.

Cyklistforbundets landsformand Claus S. Hansen kalder udviklingen beklagelig, men vurderer at stigningen skyldes, at 2010 var et utroligt godt år for cyklisterne:

"I det lange tidsforløb er der faldende ulykker, så det her er en undtagelse. Vi mener i hvert fald ikke, at det er blevet farligere at køre på cykel," siger han til TV2 Nyhederne

Læs hele historien på TV2s hjemmeside