I Vi cykler til arbejde 2012 var bl.a. Troels caseperson for kampagnen. Foto: Cyklistforbundet / Mikkel Østergaard

Casepersoner søges

Vil du være frontfigur i Danmarks største motionskampagne, der hvert år sætter fællesskab og daglig motion på dagsordenen? Så er det måske dig, vi søger til at være caseperson i Vi cykler til arbejde 2013.

21. september 2012

Sidste år var fem personer lidt mere synlige end de fleste andre i Vi cykler til arbejde. De var kampagnens casepersoner, der dels optrådte på noget af det trykte materiale og dels fortalte deres cykelhistorie til os, til jer og til pressen.

Eksempler på brug af casepersoner:

Plakat til busskure, køreskema og hvervefolder fra kampagnen i 2012

Vil du være med?

Til næste års kampagne skal vi bruge nye casepersoner. Er du interesseret i at vide mere så læs videre. Alle casepersoner skal deltage i Vi cykler til arbejde i 2013 og også gerne have deltaget i 2012.

Alle casepersoner skal være indstillet på følgende:

• at blive fotograferet og se sig selv på kampagnens materialer, kampagnens hjemmeside, aviser mv.
  • at blive interviewet og være klar til at stille op til flere interviews, hvis vi bliver kontaktet af konkrete medier. Det vil højst sandsynligt være aviser eller blade, men kan også være radio/TV. Kampagnesekretariatet er bindeleddet mellem dig og medierne.

Vi søger casepersoner inden for følgende kategorier:

• Den nye cyklist: Kom du op på cyklen i år i forbindelse med Vi cykler til arbejde – og er du fortsat med at trampe i pedalerne?
  • Pendlercyklisten, der cykler langt: Ifører du dig cykeltøj hver morgen, før du svinger dig i sadlen og racer langt til arbejde – for så at tage et bad og klæde dig på til arbejdsdagen?
  • Pendlercyklisten, der cykler kort: Cykler du få km til arbejde i dit arbejdstøj – fordi det er nemmere og mere bekvemt end at tage bilen/bussen/toget?
  • Kombinationscyklisten: Cykler du til tog eller bus – og har du måske også en cykel stående ved endestationen, så du kan cykle videre til arbejde?
  • Arbejdscyklisten: Er cyklen dit primære transportmiddel, mens du er på arbejde, fordi du arbejder som f.eks. postbud eller hjemmehjælper?
  • Familiecyklisterne: Cykler både børn og voksne hjemme hos jer, når I skal til skole, arbejde, fritidsaktiviteter og på indkøb?

Passer én af ovennævnte beskrivelser på dig, og har du lyst til at være med? Så send straks en mail til vcta@cyklistforbundet.dk med følgende oplysninger:

• Hvilken caseperson du passer på, og en kort beskrivelse af dig som caseperson, herunder dit arbejdsområde.
  • Dit fulde navn, alder og i hvilken landsdel du bor
  • Kontaktoplysninger

Vi stræber mod at sammensætte et hold af casepersoner, der kan repræsentere hele landet, mange faggrupper, unge og gamle mv. Som tak for hjælpen får hver caseperson et gavekort til 500 kr. og en CD-rom med de billeder, vores fotograf har taget.

Vi tager direkte kontakt til de personer, vi vælger at bruge.

Vi glæder os til at høre fra dig!