Cyklen kan pyntes med alt fra perler og glitter til seje stickers Foto: Cyklistforbundet

370

Børnecykelsjov i efterårsferien

Mød Jeppe fra "Lille Nørd" på kulturnatten, eller kom med til cykellegefest i Østre Anlæg i efterårsferien. Cyklistforbundet og Københavns Kommunes ”Sikre Skoleveje” inviterer til sjove efterårsevents for byens små cyklister.

03. oktober 2013

Børnecykelfest i efterårsferien! Og I er inviteret 

Efteråret står for døren, men det er ingen grund til at sætte (børne)cyklen i skuret, for det er stadig sjovt at cykle. Cyklistforbundet og ”Sikre Skoleveje” inviterer nemlig endnu en gang børn i alle aldre til cykelpynte-værksted på Kulturnatten. 

I efterårsferien kan børnene lufte deres nypyntede cykler i Østre Anlæg, som bliver tryllet om til et sandt slaraffenland af sjove cykellege-aktiviteter. 

Kulturnat i børnecyklernes tegn 

Kom på besøg i Cyklistforbundets lokaler, som i aftenens anledning er lavet om til et cykelpynteværksted, hvor børnene kan bruge stickers, fluorescerende perler og masser af andre fede materialer til at pimpe og pynte deres cykel, så den bliver helt unik. 

Kun fantasien sætter grænser, når cyklen skal pimpes. Lav fx din helt egen, seje nummerplade til cyklen. Man kan enten pynte cyklen direkte, eller man kan lave pynten og tage med hjem. 

Hele aftenen har vi også besøg af Jeppe fra DR’s Lille Nørd, som er ambassadør for ”Alle Børn Cykler” kam-pagnen. Børnene kan hjælpe Jeppe med at synge hans nye cykelsang. I kan øve jer på den her.

Arrangementet er gratis med kulturpas. 

Læs hele programmet her.

Cykellegefest i Østre Anlæg

I efterårsferien gentager vi sidste års succes og laver cykellegefest på legepladsen i Østre Anlæg. Her kan man prøve cykellegebanen, tage på cykelskattejagt eller vinde VM i løbecykling. 

Det bliver en fest. Det er gratis. Og det er for alle børn fra 3-10 år. Man kan låne løbecykler, cykler og hjelme. Så cykelglade børn med god energi er alt, hvad I behøver at medbringe. 

Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter her

NB! Institutioner bedes bestille tid til cykellegebanen hos mak@cyklistforbundet.dk.

Vi glæder os til at se jer!