På forårets værkstedskurser viser Cyklistforbundets mekaniker bl.a. hvordan man justerer bremser og gear. Foto: Mikkel Østergaard

Værkstedskursus for medlemmer

Cyklistbutikken 1905 afholder fem værkstedskurser særligt for medlemmer i løbet af foråret. Der er plads til seks deltagere på hvert kursus, så tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet. Kurserne er gratis.

Af Cyklistforbundet
20. februar 2018

Kurser for kvinder

Hvornår: torsdag 22. februar 2018 kl. 17-19 (UDSOLGT)
Tema: Lapning, kædestramning, justering af bremser og gear.

Hvornår: torsdag 1. marts 2018 kl. 17-19 (UDSOLGT)
Tema: Lapning, kædestramning, justering af bremser og gear.

Hvornår: torsdag 8. marts 2018 kl. 17-19 (FÅ LEDIGE PLADSER)

Kursus for mænd

Hvornår: Torsdag 22. marts 2018 kl. 17-19
Tema: Lapning, kædestramning, justering af bremser og gear.

Dato og information om forårets øvrige værkstedskurser annonceres her på siden og i butikkens nyhedsbrev.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Praktisk info

Tag gerne din egen cykel med til kurset - så kan du blive klar til foråret! Har du ikke mulighed for at tage din egen cykel med, har vi låne-cykler på værkstedet.

Skynd dig at melde dig til på mail: 1905@cyklistforbundet.dk

OBS! Kurset er kun for medlemmer af Cyklistforbundet. Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind her