531

10 gode grunde til at deltage i 'Vi cykler til arbejde' - selvom du allerede cykler

"Jeg cykler allerede - hvorfor skal jeg betale for at gøre det i maj?!" Dét spørgsmål har vi fået. Her er 10 gode svar.

1) Du får lyst til at cykle mere

VI CYKLER TIL ARBEJDE virker. Også på dig! Kampagnen motiverer selv de mest erfarne cyklister til at cykle mere, viser undersøgelser.

2) Du får lyst til at motionere mere

Faktisk er VI CYKLER TIL ARBEJDE så motiverende, at 27 % af deltagerne også bliver motiverede til at dyrke mere motion generelt efter kampagnen.

3) Du er en del af noget stort

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Danmarks største motionskampagne - du cykler sammen med OVER 60.000 andre ansatte på arbejdspladser over hele landet.

4) Du er med på holdet

Det vigtigste: Du er på hold med dine kollegaer og dyster mod de andre. I hepper på hinanden, og det giver energi og motivation. Det sociale aspekt betyder noget for 96 % af deltagerne.

5) Du viser, at miljørigtig transport er effektivt og populært

Når du kører med i VI CYKLER TIL ARBEJDE er du med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Jo flere cyklister, jo klarere går budskabet igennem. Helt uden bannere, spin og slagord. Bare lad benene tale!

6) Du bliver den sejeste rollemodel

Du er vant til at cykle og kan være med til at motivere dine kollegaer til at komme i sadlen - lokomotiveffekten er yderst effektiv!

7) Du kan blive kaptajn!

Der følger ingen uniform med - men alligevel: Tag styret, så får du ret til at skrive "Holdkaptajn" på dit visitkort!

8) Du må bære T-shirten!
 

9) Du får tal på dine km!

I VI CYKLER TIL ARBEJDFE tæller du cykeldage og kilometer, og det er svært motiverende at se, at turene til og fra arbejde bliver til fx 100 km om ugen. Mange bliver så engagerede i tallene, at de begynder at køre omveje!

10) Du kan vinde noget - meget faktisk!

Cykling i almindelighed giver gevinst til alle i form af bedre kondi, mere energi, en lidt grønnere hverdag - og meget andet. I VI CYKLER TIL ARBEJDE får du både det plus muligheden for at vinde rejser, cykler og andre lækre præmier.

Dét kan du gøre

Emneord: Kampagner