Cyklistforbundets direktør, Jens Loft Rasmussen, uddeler morgenmad i forbindelse med Vi cykler til arbejde 2011

Gratis morgenbrød onsdag

Cykelpendlere kan se frem til morgenmad på cykelturen onsdag d. 11. april. Cyklistforbundet tæller ned til 'Vi cykler til arbejde' med uddeling af morgenbrød.

Landets største motionskampagne 'Vi cykler til arbejde' står igen for døren. I hele maj måned fyldes cykelstierne med ca. 100.000 deltagere og tilmeldingen er allerede i fuld gang.

Sidste frist for tilmelding til kampagnen er d. 20. april, og nedtællingen markeres igen i år med uddeling af morgenbrød til de friske cykelpendlere:

”Morgenmadsuddelingen er både en venlig og velsmagende påmindelse om at samle et hold og melde sig til kampagnen”, siger Loa Bendix, der selv står klar med favnen fuld af rundstykker i morgen tidlig.

Dét kan du gøre