Foto: Marie Hald

Cyklistforbundet søger callere - deltidsjob

Mangler du et arbejde i foråret 2018? Har du interesse for cyklisme og kommunikation? Hos Cyklistforbundet kan vi tilbyde dig et interessant deltidsjob som caller i vores lille call-center.

20. december 2017

Vi er en livlig interesseorganisation, som søger en håndfuld engagerede, selvstændige og udadvendte medarbejdere, der kan blive en del af vores kampagneafdeling. Ansættelsen starter i ultimo februar og løber indtil medio maj 2018.

Du bliver tilknyttet Danmarks største motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE og bliver en del af et mindre kommunikationsteam, som hverver nye deltagere til kampagnen og guider de allerede tilmeldte deltagere.

Om jobbet
Det er vigtigt, at du er imødekommende og kan lide at være i kontakt med mange mennesker. Du skal kunne lide at have travlt, for med omkring 65.000 deltagere i kampagnen har vi mange henvendelser. Du skal være en god sælger, som både får kampagnens deltagere til at føle sig godt serviceret samtidig med, at du får dem til at ønske sig flere af kampagnens produkter. Du skal kunne arbejde ca. 18 timer ugentligt fordelt på tre dage i tidsrummet fra 9.00-16.00.

Du er måske studerende. Men du behøver ikke være det. Vi giver dig en grundig oplæring, og der vil altid være kollegaer at sparre med i det daglige.

Er du den, vi søger?
Så send en kort ansøgning til vcta@cyklistforbundet.dk med emnet ’Caller’. Vi skal have din ansøgning senest den 25. januar. For nærmere information kontakt kampagnemedarbejder Michael Pedersen på mip@cyklistforbundet.dk eller på telefon 40 70 83 60.

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

2 kommentarer

• Jeg tror der er en del elever på idrætsefterskolen https://laegaarden.dk/, der kunne være interesserede.
  • Tak for tippet, Simon :) Jobbet er godt nok i København - hvis du kender nogen, der er interesseret, så må de meget gerne skrive til os :) /Christina