10 % hos Friluftsland

Godt udstyr giver bedre oplevelser – sådan lyder filosofien hos butikskæden Friluftsland. Den filosofi deler vi i Cyklistforbundet. Derfor har vi sikret vores medlemmer 10 % i alle Friluftslandbutikker*.

Friluftsland har butikker i København, Århus, Roskilde, Lyngby, Aalborg og Odense. Her finder du telte, liggeunderlag, kogegrej, regntøj og i det hele taget alt, hvad et friluftshjerte kan begære.

friluftsland.dk finder du det store udvalg af friluftsudstyr, kædens butikker og åbningstider.

Sådan får du rabatten

Når du handler i en af Friluftslands butikker, oplyser du blot, at du er medlem af Cyklistforbundet og fremviser dit medlemskort, så fratrækkes rabatten ved kassen.

Handler du online?

Hvis du handler på friluftsland.dk, skriver du under 'Bemærkninger', at du er medlem af Cyklistforbundet. Derefter skal du godkende købet UDEN rabat. Rabatten vil ikke fremgå af din kvittering - Friluftsland trækker selv rabatten fra, når de opkræver din betaling.

Friluftsland kan ved behov efterprøve medlemskabets gyldighed.


*Undtagelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, og der gives ikke rabat på dunjakker af mærket Canada Goose.

Flere medlemsfordele

LetsGo delebiler

Mangler du bil engang imellem, men har ikke lyst til at anskaffe din egen? Som medlem af Cyklistforbundet kan du spare op til 56 % på et medlemskab hos LetsGo Delebiler.

Læs mere om rabatten

NOVASOL og Dansommer

Skal din næste ferie være en sommerhustur ved Vesterhavet eller en feriebolig i Frankrig? Hos NOVASOL og Dansommer får du 10 % rabat ved leje af sommerhuse i Europa.

Læs mere om rabatten

Bededamerne

Med Bededamerne bliver også den sidste tur en cykeltur. Få 15 % rabat på kørslen med Bededamernes smukke rustvogncykel, der gør den sidste køretur til noget helt særligt.

Læs mere om rabatten