I Aarhus var Rådmand Kristian Würtz med til at dele morgenmad ud til cyklisterne foran Århus Rådhus. Foto: Cyklistforbundet

325

Morgenmad på din cykelsti

Som cyklist har du fortjent at have det godt. Derfor er morgenmad på cykelstierne en fast del af optakten til Vi cykler til arbejde-kampagnen hvert år. I morges var der rundstykker til cyklisterne i syv byer.

Af Lotte Malene Ruby
08. april 2014

En god overraskelse

Morgenen startede regnfuldt d. 8. april 2014. Men alligevel var cykelstierne fulde mange steder i landet- præcis som på enhver almindelig hverdagsmorgen. Men denne dag fik cyklisterne i syv byer en positiv overraskelse med på vejen i form af et rundstykke.

Morgenmadsuddelingen er en fast del af optakten til Vi cykler til arbejde-kampagnen - og det er der en grund til. 

Tak, fordi du cykler

"Folk bliver jo glade, når de føler sig værdsat. Og det med at få cyklisterne til at føle sig værdsat er et vigtigt element i Vi cykler til arbejde, som forhåbentlig gør, at endnu flere får lyst til at være med i kampagnen og til at cykle i det hele taget," siger Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam, som var med ude at dele morgenmad på de københavnske cykelstier sammen med teknik- og miljøborgmester Morten Kabel.