0

Stil op til Cyklistforbundets hovedbestyrelse

Har du viden og engagement, som du gerne vil bruge i arbejdet for cykelsagen? Så beder vi dig overveje at stille op som kandidat til Cyklistforbundets hovedbestyrelse 2020. Bestyrelsen vælges på det årlige landsmøde i oktober.

Cyklistforbundet er en demokratisk organisation, hvor alle kan engagere sig. Vi finder oftest vores bestyrelsesmedlemmer blandt skaren af frivillige i Cyklistforbundet.

Nu vil vi gerne sikre os, at DU er opmærksom på muligheden for at stille op til hovedbestyrelsen, hvor du kan bruge engagement og kvalifikationer i arbejdet for cykelsagen. Som medlem af bestyrelsen får du indblik i og indflydelse på Cyklistforbundets arbejde for at fremme den dansk cykelkultur.

Medlemmer og suppleanter i bestyrelsen

Cyklistforbundets hovedbestyrelse består af otte medlemmer, som vælges for to år ad gangen. Hovedbestyrelsen vælges på det årlige landsmøde. Til bestyrelsen 2020 skal der vælges fire bestyrelsesmedlemmer for to år samt suppleanter for et år.

Den ideelle bestyrelse har både en god balance mellem køn, alder og geografisk spredning og medlemmer med kompetencer inden for de områder, som vi arbejder med: Sundhed, klima, miljø og mobilitet og med cyklen som naturligt omdrejningspunkt.

Sådan gør du

Som kandidat til hovedbestyrelsen skal du deltage i landsmødet. I år foregår landsmødet lørdag den 26. oktober 2019 i Høje Taastrup.

Kontakt landsformand Jette Gotsche på mail: jette.gotsche@gmail.com eller telefon: 26 84 86 56 for mere information om at sidde i bestyrelsen, og hvordan du stiller op som kandidat. Du skal være medlem af Cyklistforbundet for at stille op til hovedbestyrelsen.

Læs mere

Invitation til Landsmøde 2019

Se den nuværende hovedbestyrelse

Cyklistforbundets vedtægter

Bliv medlem

Du skal være medlem af Cyklistforbundet for at stille op til bestyrelsen.

Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her.

Det arbejder Cyklistforbundet for

  • Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre forhold.
  • I Cyklistforbundet arbejder vi for, at alle kan opleve friheden ved at cykle.
  • Vi arbejder for, at alle kan cykle sikkert og trygt.
  • Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Læs mere her