Vi søger en regnskabsansvarlig

Vi søger en alsidig og selvstændig regnskabsansvarlig med et godt overblik til at varetage Cyklistforbundets samlede løn- og regnskabsopgaver. Du vil få en central rolle med ansvar for bogholderi, løn og løbende budgetopfølgning.

Som regnskabsansvarlig vil du indgå i vores lille, men effektive og hyggelige administrationsteam, der ud over den regnskabsansvarlige består af en driftschef og en organisationssekretær. Administrationsteamet deler kontor og arbejder tæt sammen om en række daglige administrative opgaver. Du vil referere til vicedirektøren, der sammen med direktøren har det overordnede for Cyklistforbundets organisation og økonomi.

Vi har firmapensionsordning med sundhedsforsikring, flextid, økologisk frugtordning, fælles morgenmad én gang om ugen og kontor i Rømersgade lige ved Torvehallerne og Nørreport.

Læs mere om stillingen og søg via rekrutteringsbureauet Adecco.