Cyklistforbundets frivillige knokler for cykelsagen

Cykelture med lokale politikere for at presse på for bedre forhold for cyklister. Cykelfestivaler med masser af cykelglæde. Høringssvar til kommunen om bedre cykelstier. Gør det selv-cykelværksteder. Det skorter ikke på initiativer og engagement i Cyklistforbundet.

I 'Tæt på-serien' kan du se noget af det store, lokale arbejde for cykelsagen, som foregår i Cyklistforbundets afdelinger rundt om i Danmark.

7. oktober 2021

Silkeborg vil af med de mange korte bilture

Cyklistforbundets lokale afdeling i Silkeborg har sammen med DGI Midtjylland arrangeret en to ugers cykelfestival, der sætter fokus på korte bilture, som nemt kunne tages på cykel. Festivalen skal inspirere til hverdagens små, simple, men vigtige adfærdsændringer.

Læs mere

7. oktober 2021

Energiske bedsteforældre i Viborg

En enkelt lærer kan jo ikke cykle afsted med 22 lopper - vi må hjælpe, lød ræsonnementet fra Cyklistforbundets Viborgafdeling. Der er bogstaveligt talt gang i hjulene med både 'bedsteforældrecykling' med de lokale skolebørn og 'cykling for alle'-cykelundervisning.

Læs mere

8. oktober 2021

Forbundets frivillige kan du møde mange steder

Verdensmålsdagen i Ballerup, Sundhedsdagen i Holbæk, Bæredygtighedsdagen i Glostrup, Kids Tours i Vallensbæk og Fritidsfestivalen i Roskilde. Cyklistforbundet frivillige stiller op og hejser igen og igen flaget for cykelsagen.

Læs mere

Kender du Frivilligportalen?

Frivilligportalen

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde
Cykling i skoven

Frivilligportalen

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se, hvad der sker i Cyklistforbundets afdelinger.

Se afdelingernes kalender

Frivilligportalen

Hjælp til afdelingerne

Hent viden, inspiration og materiale til download til arbejdet i Cyklistforbundets lokale afdelinger

Læs mere