Cykelturistugen

Se nye sider af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet hvert år sidst i juli inviterer på seks dages ferie, hygge og cykling i et af landets lokalområder.

Hvert år i uge 30 inviterer en af Cyklistforbundets afdelinger til årets cykelturistuge i et samarbejde med et lokalområde i Danmark. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne til en uge med fælles cykelture, sociale arrangementer og foredrag.

Vil du med?

Cykelturistugen 2020

Cykelturistugen 2020 i Svendborg er desværre aflyst på grund af usikkerheder med corona-situationen. Alle tilmeldt vil snarest modtage en mail direkte fra sekretariatet.

Vil du med næste år?

Tilmeld dig Cyklistforbundets nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmelding til årets Cykelturistuge.

Her har der været Cykelturistuge

2020 Svendborg, aflyst pga. corona | 2019 Randers | 2018 Frederiksværk | 2017 Holstebro | 2016 Herning | 2015 Vissenbjerg | 2014 Vejen | 2013 Skælskør | 2012 Rudbøl | 2011 Kolding | 2010 Viborg | 2009 Roskilde | 2008 Mors | 2007 Falster |

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler
Cykling i skoven

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se, hvad der sker i Cyklistforbundets afdelinger.

Se afdelingernes kalender

Afdelinger og repræsentanter

Cyklistforbundet er tilstede over det meste af Danmark. Se, hvor vi har afdelinger og lokale repræsentanter.

Find en afdeling