Cykelturistugen

Hvert år i uge 30 afholder en af Cyklistforbundets lokalafdelinger Cykelturistuge i et samarbejde med et lokalområde i Danmark. Der inviteres til fælles cykelture, sociale arrangementer og foredrag. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne.

Se nye sider af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet hvert år sidst i juli (uge 30) inviterer på seks dages ferie, hygge og cykling i et af landets lokalområder.

Vil du med?

Cykelturistugen 2020 afholdes i og omkring Svendborg.
Se det foreløbige program

Tilmeldingen er endnu ikke åben

Tilmeld dig Cyklistforbundets nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmelding til årets Cykelturistuge.

Her har der været Cykelturistuge

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler
Cykling i skoven

Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se, hvad der sker i lokalafdelingerne.

Se kalenderen

Lokalafdelingerne

Cyklistforbundet er repræsenteret over det meste af Danmark med lokalafdelinger eller lokale repræsentanter.

Find en lokalafdeling