Cykelturistugen

Se nye sider af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet hvert år sidst i juli inviterer på seks dages ferie, hygge og cykling i et af landets lokalområder.

Hvert år i uge 30 inviterer en af Cyklistforbundets afdelinger til årets cykelturistuge i et samarbejde med et lokalområde i Danmark. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne til en uge med fælles cykelture, sociale arrangementer og foredrag.

Vil du med?

Cykelturistugen 2020 afholdes i og omkring Svendborg.
Se det foreløbige program | Tilmeldingen er nu åben

Tilmeld dig Cyklistforbundets nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmelding til årets Cykelturistuge.

Her har der været Cykelturistuge

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler
Cykling i skoven

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se, hvad der sker i Cyklistforbundets afdelinger.

Se afdelingernes kalender

De lokale afdelinger

Cyklistforbundet er tilstede over det meste af Danmark. Se vores lokale afdelinger og repræsentanter.

Find en afdeling